• گزارش تصویری

درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
آدرس

دکتر رامتین حدیقی به عنوان معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشکده پزشکی منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۱ |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر اصغری ،رئیس دانشکده پزشکی طی حکمی دکتر رامتین حدیقی را بعنوان معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشکده پزشکی منصوب کرد . متن حکم به شرح زیر است :

جناب آقای دکتر رامتین حدیقی
عضو محترم هیات علمی

با سلام و احترام
نظر به تعهد، توانمندی و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشکده پزشکی منصوب می شوید. از آنجا که تقویت و توسعه منابع انسانی و مالی از جمله اهداف سازمانی این دانشکده می باشد، امید است با همت و تلاش شما و کارشناسان آن معاونت و بهره گیری از همکاری های سایر معاونت ها گامهای بلندی در راستای تحقق برنامه های دانشکده پزشکی در زمینه  های زیر در چارچوب قوانین و مقررات بردارید:
  • پیگیری درآمد زایی و راهکارهای خلق ثروت مادی و معنوی در دانشکده پزشکی
  • پیش بینی اختیارات دانشکده و نظارت بر هزینه ها از نظر ملزومات اداری، فنی، آموزشی و ...
  • برقراری ارتباط بین گروههای علوم پایه و بالینی و تعامل بین آنها به طوری که به درآمدزایی منجر شود.
  • افزایش بهره وری منابع مالی و انسانی با بکارگیری فرایندها و روشهای مدیریت علمی
 توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف دانشگاه و تقویت نظام آموزشی مسئولیت پذیر و افزایش میزان رضایت مندی مردم عزیز را از درگاه ایزد منان خواستارم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 514 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر