• گزارش تصویری

شماره های تماس با ما

پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی درگذشت حاج آقا سید جعفر فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی درگذشت حاج آقا سید جعفر فیروزآبادی   دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی پیامی درگذشت حاج آقای سید جعقر فیروز آبادی  را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

خبر تأسف‌بار درگذشت انسان خیر و نیکوکار و مردی از تبار پاکی، مهربانی و مردم‌داری،  موجب تأثر و تألم شدید اینجانب  گردید.
مرحوم مغفور آقای حاج سید جعفر فیروز آبادی  در دوران حیات پر برکت خود لحظه‌ای از کمک به محرومان و دست گیری از نیازمندان غافل نشد و بی‌شک، پرورش ایشان در خانواده‌ای بزرگ‌ منش و نیک‌ اندیش، چنین شخصیت ممتازی از وی ساخته بود،
گشاده‌ دستی آن بزرگوار در عرصه خیرات و پشتیبانی مادی و معنوی از محرومان و نیازمندان، کم‌نظیر، مثال‌ زدنی و ماندگار بوده و آیندگان نیز از ثمرات و برکات و صدقات جاریه آن بهره مند خواهند شد.
اینجانب درگذشت آن بزرگوار والامقام را به خانواده معزز فیروزآبادی تسلیت عرض نموده؛ برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی  و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجرجزیل مسئلت می نمایم.
خداوند  انشااله ایشان را با اجداد طاهرینش محشور فرماید.

دکتر مسعود ناصری پور

شایان ذکر است : مرحوم سید جعفر فیروآبادی تولیت بیمارستان فیروزآبادی آخرین فرزند مرحوم آیت الله سید رضا فیروزآبادی بود که پدر ایشان  در سال ۱۳۰٣ بیمارستان فیروزآبادی  با ۶۰۰ تخت بستری در آن زمان در زمره بزرگترین بیمارستانهای موجود در کشور محسوب می شد بنا نهاد که علاوه بر درمان بیماران، بعدها پزشکان و اساتید بسیاری در آن مرکز پرورش یافتند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 657 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر